Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
HFI relæ og HPFI relæ installation, montering, udskiftning og nødvendig viden om vores vigtige fejlstrømsafbryder (HPFI relæ / HFI relæ).

HPFI relæ og HFI relæ – montering, udskiftning samt nødvendig viden

I denne artikel skriver vi om HPFI relæ og HFI relæ, vi forklarer blandt andet hvorfor HPFI relæ er bedre end de gamle HFI relæer som findes i mange gamle el-tavler i dag.

Ny Eltavle har årtiers erfaring inden for alt el i boligelinstallationer. Vi består af et team af de bedste elektrikere i København og Nordsjælland. Som yder professionel el-service til alle dine behov af elektriker, vi er specialiserede indenfor el tavler og elinstallationer i hjemmet. Vi tager ikke vores kunder for givet og holder altid vores løfte. Vores udskiftning af HFI relæ til HPFI relæ er i top, og det kan vores kunder vidne om.

Hvad er et HFI relæ og hvad er et HPFI relæ

Elektriske afbrydere er ansvarlige for at strøm flyde med succes ind i dine elinstallationer. HPFI relæ og HFI rekl måler den strøm der løber “ind” i installationen, og mærker det strøm der “løber” ud af elinstallationen

Afbrydere er der for at beskytte eller forhindre dit el anlæg mod beskadigelse. Skader kan opstå på grund af overtryk fra mange elektriske enheder med høje krav til elektrisk strøm.

Hvad er forskellen på HPFI relæ og HFI relæ?

Et HPFI relæ slår præcis som HFI relæet fra ved maks. 0,03 ampere vekselstrøm, HPFI relæet håndterer også pulserende jævnstrømme, hvilket et HFI relæ ikke kan.

Hvornår skal et HPFI relæ eller et HFI udskiftes?

Nu udsættes vores HPFI relæ og HFI relæ for meget strømtryk. Du bør udskifte gamle relæer så hurtigt som muligt for at forhindre el-apparater i brug i at blive beskadiget eller værre, i at starte brand. Udskiftning af en beskadeliget eller gammalt HPFI relæ eller HFI relæ kræver en dygtig og vidende på det område. Vores team har lang erfaring for at håndtere elektriske komponenter som relæer i el tavler. Der er tre primære afbrydere og relæer i en eltavle er;

  • Fejlstrømsafbrydere, HPFI relæ og HFI relæ
  • Jordfejlsafbryder
  • Hoved afbrydere
 

Vores professionelle elektrikere vil vurdere de muligheder du har og guide dig til at træffe det rigtige valg.

Hvor meget koster udskiftning af HPFI relæ og HFI relæ?

Hvor meget koster udskiftning af HPFI relæ og HFI relæ?

Når det kommer til at udskifte gamle og ødelagte HPFI relæ og HFI relæ, kan den gennemsnitlige pris være mellem 1.800kr for et simpelt projekt til 8.000 eller mere, afhængigt af arbejdets kompleksitet. Normalt medfører udskiftning af HPFI relæ og udskiftning af HFI relæ for erhverv flere omkostninger end at udskifte afbrydere i dit hjem. Vores team giver dig et gratis overslag over omkostningerne ved dit projekt. Vi tilbyder værdi for pengene på alle tjenester, vi yder.

Installation af nyt HPFI relæ

Ved installation af fejlstrømsafbrydere er det tilrådeligt at kontakte en professionel for at tilbyde denne service. Elektrikerne hos Ny Eltavle har årtiers erfaring lige til rådighed for dig, når du kontakter os. Når du har behov for at installere et HPFI relæ eller et RCD relæ, som de kaldes idag, anbefaler vi at vælge en opdateret model. En opdateret afbryder kan opfylde de stadigt voksende behov af elektriske apparater, som vi bruger i vores hjem, kontorer og forretninger. Ny Eltavle leverer en tilpasset installationsservice til vores højt prioriterede kunder; alt, hvad vi gør, er gjort med kunden i tankerne.

Reparation af HFI relæ

Efter installation af fejlstrømsafbrydere i dit hjem eller i din virksomhed, tilbyder vi serviceaftaler for at bevare dine interessen til et holdbart og pålideligt produkt. Denne service stilles til rådighed for kunder, der ønsker at undgå problemer med deres HFI relæ og HPFI relæ. Vores professionelle elektrikere står altid klar til at hjælpe dig med dine el-reparationer, når du ringer.

Kommentarer

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Picture of Nicolai

Nicolai

Elektriker og eltavle specialist, også i udskiftning af el-tavle

Artikler

Udvide el-tavle samt udvidelse af en elinstallation Ring 72192222 for mere info eller anmod om tilbud på udvidelse af el-tavle

Hvad er en hovedsikring?

En hovedsikring påvirker både, hvor meget strøm du kan tage ud af elselskab, og hvor

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.