Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Ny gruppe i Eltavle

Flytning af Eltavle og elmåler

Det er  ikke lovligt at flytte en eltavle selv. Dette er nemlig en opgave for en fagmand. Så ud og kig efter en el-installatør. En af de vigtigste årsager til, at man skal have en fagmand til at udføre arbejdet, er, at der er mange lovgivningsmæssige udfordringer ved at flytte eltavle. Afhængig af omfanget kan en eltavle ofte blive skiftet i løbet af en arbejdsdag, hvis tavlen er bygget på forhånd. Derved kan en skift af en tavle gøres for omkring 8.000 kr, hvis det er en standard eltavle.

Ny Eltavle hjælper dig genre med et eltavle flyt eller at flytte eltavlen, vi er også behjælpelige med komplet nyt el. Du er velkommen til at anmode om tilbud eltavle her.

Flytning af el-måler og eltavle

Når du ønsker at flytte din eltavle og elmåler skal kontakte din elektriker 8du kan kontakte os) – der mod betaling kan flytte din el-måler og eltavle til en bedre placering. Din elmåler må så vidt jeg ved placeres hvor det passer dig – dog er der et lovkrav om at det skal være let tilgængelig, dvs. man skal altid kunne komme til den.
Prisen for en ny  el- måler og el tavle  flytning ligger omkring kr. 8.000-13.000kr eksklusive moms. 

Skal du have flyttet el-tavlen og elmåleren?

Gør følgende;

  1. Ring til en autoriseret elinstallatør.
  2.  Aftale arbejdets pris og tidspunktet for flytning med elinstallatøren.
  3. Elinstallatøren skal give elnetselskabet besked om flytningen via installationsblanket.

 

Ring eller skriv til Ny Eltavle København og Sjælland, hvis du ønsker at flytte eltavle og elmåler. 

Kommentarer

Kommentarer

Picture of Nicolai

Nicolai

Elektriker og eltavle specialist hos Ny Eltavle

Artikler

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.